Ракетний удар по Одесі: пошкоджені житлові будинки та є загиблі

Новости / 29.04.2024 17:57
Дим

Сьогодні , 29 квітня, росіяни вчергове атакували Одесу. Ворог здійснив ракетні удари по місту. Повідомляють про постраждалих.

Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Він зазначив, що повідомляють про вісьмох постраждалих людей внаслідок ворожої атаки. За його словами, пошкоджені житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

"За попередньою інформацією, внаслідок російської атаки поранено вісім людей. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. На місці працюють всі відповідні служби", – написав він.

Місцеві медіа зазначають, що удар росіяни здійснили ракетами Іскандер-М по приміщенню одного з вищих навчальних закладів.

Також за їхніми словами, горить "Дім Гаррі Поттера" – так місцеві називають будівлю на пляжі, яка офіційно зареєстрована частиною спорт-компоексу МГУ. Зауважують, що і вона і згаданий навчальний заклад є вотчиною скандально відомого Сергія Ківалова. Останній багато років був народним депутатом, балотувався на пост мера і був головою ЦВК під час обрання президентом Віктора Януковича. Неофіційно цей палац є його літньою резиденцією. Про це свідчать фото 2014 року, коли Автомайдан прорвав кордон охорони та увірвався у середину будівлі.

Оновлено

Повідомляють про те, що загинуло двоє людей та собака. Серед травмованих – 12-річний хлопчик. Зазначають, що екс-регіонал Сергій Ківалов отримав осколкові поранення правого стегна.

Нагадаймо, що у ніч на неділю, 28 квітня, росіяни атакували Україну ударними БпЛА типу "Shahed", керованою ракетою та безпілотниками невстановленого типу. Сили Протиповітряної оборони знищили 4 ворожі "шахеди" та один БпЛА тип якого ще не встановили.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!

Wiki